Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

DIY

Snart är det ju jul som säkerligen ingen har missat men snart vankas det ju även nyår. Jag har alltid lika svårt att hitta något att ha på mig då den lilla glittriga tyvärr inte är ett alternativ för mig. De senaste två åren har jag sytt min klänning själv och funderar på att göra det till en tradition kanske haha. Ne men är ute efter en långkjol, gärna med ett släp, i någon snygg, djup, sammetsfärg – kansks marinblått, smaragdgrönt eller senapsgult? Jag och mamma ska ta en sväng förbi min favoritbutik Gårda Textil idag. Får se om jag hittar något tyg där som inspirerar mig.

Christmas is coming up and so does new years eve. Every single year I have difficulties to dress myself because the little sequin dress is not an option for me (love it though on everybody else). Well, the last two years I did my own dress and I’m planning to maybe make that as a tradition, haha. No but really, I’m looking for a long skirt with a short train in a deep velvety color – maybe navy blue, emerald green or mustard yellow? I’m going to my favorit store Gårda Textil today with my mum and maybe I find a fabric there which inspires me.

pictures. Style.com 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Fannie Redman
Creative
Flora Wiström
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Home
Andrea Brodin
Creative
Sara Edström
Creative
Sandra Hjort
Creative
Sandra Beijer
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Julia K
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell