Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

THE LIST

Detta är inget jag önskar mig i julklapp för jag tycker det är alldeles för dyra saker för mina nära och kära att lägga på mig men om jag hade haft pengar nog själv hade jag gärna köpt på mig allt.

En mysig svart morgonrock att storsa runt i hemma//Pelle Vävare. Jag har önskat mig ett konto i julklapp där man kan, om man vill, i present sätta in ett valfritt belopp. Sedan någon dag kommer detta kontot förhoppningsvis innehålla pengar så att jag har råd med den här klockan//Cartier Tank. Läcker köksmatta//Chatwal & Jonsson. Testade detta pudret från Chanel förra onsdagen och det måste bara införskaffas, är helt ärligt det bästa pudret jag testat//Chanel Vitalumiére Èclat B2. Letar just nu efter ett snyggt Ipad fodral i svart med gultext (väldigt viktigt) och det här är ju väldigt fint//Smythson. Äntligen har det dyra märket Agonist Parfumes gjort flaskor som inte kostar 15000 kr (!) utan istället 1500 kr så vi dödliga också kan ta del av och köpa den goda doften. Vanilla Marble är att dör för//Agonist Perfumes ”Vanilla Marble”. Jag är egentligen ute efter en Chanel Mini väska, ni vet en sådan liten man typ bara fpr plats med mobilen i. men hittade den här och den hade ju suttit fint i ”min” Chanel Mini väska//Chanel Wallet. Snyggaste servisen just nu står märket Reikokaneko för//Kopp och såskanna, Reikokaneko

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk