Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

THE LIST

Detta är inget jag önskar mig i julklapp för jag tycker det är alldeles för dyra saker för mina nära och kära att lägga på mig men om jag hade haft pengar nog själv hade jag gärna köpt på mig allt.

En mysig svart morgonrock att storsa runt i hemma//Pelle Vävare. Jag har önskat mig ett konto i julklapp där man kan, om man vill, i present sätta in ett valfritt belopp. Sedan någon dag kommer detta kontot förhoppningsvis innehålla pengar så att jag har råd med den här klockan//Cartier Tank. Läcker köksmatta//Chatwal & Jonsson. Testade detta pudret från Chanel förra onsdagen och det måste bara införskaffas, är helt ärligt det bästa pudret jag testat//Chanel Vitalumiére Èclat B2. Letar just nu efter ett snyggt Ipad fodral i svart med gultext (väldigt viktigt) och det här är ju väldigt fint//Smythson. Äntligen har det dyra märket Agonist Parfumes gjort flaskor som inte kostar 15000 kr (!) utan istället 1500 kr så vi dödliga också kan ta del av och köpa den goda doften. Vanilla Marble är att dör för//Agonist Perfumes ”Vanilla Marble”. Jag är egentligen ute efter en Chanel Mini väska, ni vet en sådan liten man typ bara fpr plats med mobilen i. men hittade den här och den hade ju suttit fint i ”min” Chanel Mini väska//Chanel Wallet. Snyggaste servisen just nu står märket Reikokaneko för//Kopp och såskanna, Reikokaneko

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Creative
Flora Wiström
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Home
Andrea Brodin
Creative
Sara Edström
Creative
Sandra Hjort
Creative
Sandra Beijer
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emelie Wikström
Hälsa
Träningsglädje
Man
Philip Conradsson
Man
Viktor Frisk
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Julia K
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell