Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

COLD AS ICE

 

 

 

 

Just nu är det nästan -15 grader i Stockholm och jag älskar det. Har absolut inga problem med kylan så länge det inte är slaskigt och äckligt ute. Så detta klimat passar mig perfekt med andra ord. I helgen har jag för övrigt mestadels traskat runt såhär. Egentligen är min skepparrock alldeles för kall nu men testade att ha min tunna dunjacka och det fungerade perfekt. Varmt och skönt. Måste även passa på att tipsa er om vår julkalender vi har här på Metro Mode. Varje dag kommer det finnas tävlingar och erbjudanden, exklusiva för er, våra Metro Modes läsare, ända fram till julafton. Bra va. Du hittar den HÄR

It’s almost – 15 degrees in Stockholm and I freaking love it. This is one of my favorite seasons of the year. This weekend I also mostly trudge around like this. Actually my pea coat is way to could right now but I tried to have my thin down jacket and it worked perfectly. So now its warm and cosy. By the way, I hope you don’t miss out our advent calendar we have here at Metro Mode. Each day there will be a new contests or promotions, exclusively for you, our Metro Mode readers, right up to Christmas Eve. Good huh. You can find it HERE

Jeans//Bikbok. Jacket//Busnel. Hat//COS. Sunglasses//Rayban. Shoes//Minnetonka

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind