Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

LUNCH WITH ADIDAS

Kom precis tillbaka till kontoret från en härlig lunch som Adidas höll på Grand Hotel. Vi fick, förutom en fräsch lunch, en genomgång av våren 2013 där vi bland annat fick spana in Stella McCartney’s kollektion. Riktigt fina saker. Älskar brädan som stod upställd när man kom dit. Har ni testat Paddle surfing någon gång? Om inte måste ni testa det, är så jädrans roligt! Tyvärr kommer inte brädan gå i produktion men om den hade gjort det hade den varit riktigt fin att ha sådär hemma bah. Nu ska jag städa upp resten här, känns som att min lista på saker att göra bara blir längre och längre, men en punkt som ska bli kul att bocka av är Topshop eventet ikväll! Hoppas vi ses där!
_

I just came back to the office after a lunch with Adidas. We went through the SS 13 collections. I really like Stella McCartneys new line, it’s actually great as always. I really liked the awesome paddle surf board. That would be a great piece to have at home. Have you ever tried paddle surfing btw? I really recommend it because it’s so much fun. Well, now I need to clean up here, it feels like my to do-list is only getting longer and longer but one box I like to mark is the Topshop event for tonight. I really hope to see you there tonight. It will be so much fun.

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Creative
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Marcus Schuterman
Mode
Emelie Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Linn Wiberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Julia K
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk