Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

TIPS! VESTIARIE

Den franska stilen har länge influerat modet och vem har inte tänkt, damn those french people who always dress so well, cool, chic and comfy? Det har jag och jag älskar den franska stilen. Jag lyckas alltid komma på mig själv med att de personer jag tycker klär sig bäst, alltid är fransyskor. Idag läste jag en bättre nyhet som jag skrev för metromode.se men som jag också kände att jag måste dela med mig av här till er. Hemsidan Vestiaire Collective är det bästa som hänt på länge, ja eller sedan 2008. Det är fransören Sébastien Fabre som skapat sidan och idén till allt kom när hans fru alltid gick och klagade på att hon hade för mycket designerplagg (så jobbigt) hängandes i garderoben, oanvända, men att det inte fanns något bra ställe att sälja bort sakerna på. Idén blev till verklighet och har fram tills idag varit en stor succé. Vestiaire Collective är som en high-end, fransk version av Ebay. VDu kan även garanteras att varje vara är äkta då allt som kommer in går igenom en strikt kontroll av flera personer som tidigare har jobbat i något av de lyxiga modehusen så som Louis Vuitton eller Gucci. Kontrollen försäkrar att inget är oäkta och bara 1000 av alla de plagg och accessoarer som kommer in går igenom den stenhårda besiktningen. Sidan har äntligen lanserats för Storbritannien där bland annat stjärnstylisten Bay Garnett kommer jobba som stilrådgivare och välja ut sina favoriter från sidan varje vecka.Åh, jag älskar den här sidan och är så glad över att den äntligen har kommit till Storbritannien. Gå in och spana, ni kommer inte bli besvikna!!

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Creative
Flora Wiström
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell