Caroline Sandström

DENIM

 

Igår hittade jag den här jackan och jag stormtrivs i den. Älskar den blåa färgen och att den har dragkedjor fram till i sidorna som skapar en extra cool detalj. Kommer användas mycket och jag längtar redan tills jag kommer hem och kan matcha den med en stor tröja under och ljusa jeans i samma nyans. Nu har jag precis lämnat in det sista för Metro, missa inte min rapport imon från festen, och ska faktiskt dra ner på stan en snabbis för en manikyr, ett måste i NY. Sedan är det bara att styra kosan till flygplatsen då det tyvärr vankas hemgång idag. Men vilken resa, så kul jag har haft!

I bought this denim jacket yesterday and I’m in love. I really dig the blue color and the detailing with the zippers on the side. I know I will use this jacket a lot and I actually really looking forward to go home so I can style it with a big sweater under and a pair of denims in the same shade of blue. I just finished up my article for Metro so now I’m going dowtown to get a manicure, a must once your in NY. After that I’m going to the airport because I’m flying home again. So sad, but I had so much fun.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
nycstreetjournal
senaste
Home
Andrea Brodin
2 tim
Hälsa
Foodjunkie
2 tim
Man
Kevin Triguero
2 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
3 tim
Mode
Emelie Wikström
4 tim
Hälsa
Fannie Redman
6 tim
Creative
Flora Wiström
8 tim
Creative
Sandra Hjort
9 tim
Hälsa
Josefines Yoga
9 tim
Mode
Fanny Ekstrand
10 tim
Hälsa
Träningsglädje
10 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
10 tim
Mode
Petra Tungården
11 tim
Lifestyle
Dasha Girine
11 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
11 tim
Hälsa
Anja Forsnor
14 tim
Man
Johan Hurtig
16 tim
Creative
Sandra Beijer
16 tim
Hälsa
PT-Fia
18 tim
Man
Niklas Berglind
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Home
Julia K
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Home
Amelia Widell
2 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Creative
Linn Wiberg
2 dag
Man
Philip Conradsson
3 dag
Man
Charlie Lindström
3 dag
Hälsa
Hanna Göransson
3 dag
Home
Daniella Dansson
4 dag
Hälsa
Raw Clarity
7 dag