Caroline Sandström

DENIM

 

Igår hittade jag den här jackan och jag stormtrivs i den. Älskar den blåa färgen och att den har dragkedjor fram till i sidorna som skapar en extra cool detalj. Kommer användas mycket och jag längtar redan tills jag kommer hem och kan matcha den med en stor tröja under och ljusa jeans i samma nyans. Nu har jag precis lämnat in det sista för Metro, missa inte min rapport imon från festen, och ska faktiskt dra ner på stan en snabbis för en manikyr, ett måste i NY. Sedan är det bara att styra kosan till flygplatsen då det tyvärr vankas hemgång idag. Men vilken resa, så kul jag har haft!

I bought this denim jacket yesterday and I’m in love. I really dig the blue color and the detailing with the zippers on the side. I know I will use this jacket a lot and I actually really looking forward to go home so I can style it with a big sweater under and a pair of denims in the same shade of blue. I just finished up my article for Metro so now I’m going dowtown to get a manicure, a must once your in NY. After that I’m going to the airport because I’m flying home again. So sad, but I had so much fun.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Home
Amelia Widell
senaste
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 tim
Hälsa
PT-Fia
1 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
2 tim
Mode
Linn Eklund
3 tim
Mode
Petra Tungården
3 tim
Man
Philip Conradsson
4 tim
Hälsa
Foodjunkie
4 tim
Man
Martin Hansson
4 tim
Man
nycstreetjournal
5 tim
Lifestyle
Fanny Staaf
6 tim
Creative
Sandra Beijer
7 tim
Creative
Sandra Hjort
7 tim
Creative
Flora Wiström
8 tim
Hälsa
Josefines Yoga
8 tim
Man
Niklas Berglind
8 tim
Home
Julia K
8 tim
Hälsa
Anja Forsnor
8 tim
Creative
Linn Wiberg
9 tim
Hälsa
Fannie Redman
10 tim
Home
Andrea Brodin
10 tim
Man
Kevin Triguero
10 tim
Lifestyle
Dasha Girine
10 tim
Mode
Emelie Wikström
11 tim
Home
Daniella Dansson
11 tim
Mode
Pamela Bellafesta
12 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
14 tim
Hälsa
Raw Clarity
23 tim
Man
Charlie Lindström
1 dag
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Hälsa
Hanna Göransson
4 dag