Caroline Sandström

DENIM

 

Igår hittade jag den här jackan och jag stormtrivs i den. Älskar den blåa färgen och att den har dragkedjor fram till i sidorna som skapar en extra cool detalj. Kommer användas mycket och jag längtar redan tills jag kommer hem och kan matcha den med en stor tröja under och ljusa jeans i samma nyans. Nu har jag precis lämnat in det sista för Metro, missa inte min rapport imon från festen, och ska faktiskt dra ner på stan en snabbis för en manikyr, ett måste i NY. Sedan är det bara att styra kosan till flygplatsen då det tyvärr vankas hemgång idag. Men vilken resa, så kul jag har haft!

I bought this denim jacket yesterday and I’m in love. I really dig the blue color and the detailing with the zippers on the side. I know I will use this jacket a lot and I actually really looking forward to go home so I can style it with a big sweater under and a pair of denims in the same shade of blue. I just finished up my article for Metro so now I’m going dowtown to get a manicure, a must once your in NY. After that I’m going to the airport because I’m flying home again. So sad, but I had so much fun.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Hälsa
Anja Forsnor
senaste
Hälsa
PT-Fia
26 min
Home
Andrea Brodin
40 min
Creative
Sara Edström
1 tim
Man
nycstreetjournal
2 tim
Home
Sanna Fischer
2 tim
Lifestyle
Elin Johansson
3 tim
Creative
Flora Wiström
3 tim
Hälsa
Josefines Yoga
3 tim
Creative
Sandra Hjort
4 tim
Creative
Sandra Beijer
4 tim
Man
Niklas Berglind
8 tim
Hälsa
Foodjunkie
10 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
11 tim
Hälsa
Träningsglädje
12 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
15 tim
Mode
Petra Tungården
17 tim
Man
Kevin Triguero
17 tim
Mode
Pamela Bellafesta
18 tim
Home
Julia K
19 tim
Mode
Fanny Ekstrand
20 tim
Lifestyle
Dasha Girine
21 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
21 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
23 tim
Man
Philip Conradsson
1 dag
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Mode
Emelie Wikström
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
1 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Mode
Linn Eklund
2 dag
Home
Amelia Widell
4 dag