Caroline Sandström

DENIM

 

Igår hittade jag den här jackan och jag stormtrivs i den. Älskar den blåa färgen och att den har dragkedjor fram till i sidorna som skapar en extra cool detalj. Kommer användas mycket och jag längtar redan tills jag kommer hem och kan matcha den med en stor tröja under och ljusa jeans i samma nyans. Nu har jag precis lämnat in det sista för Metro, missa inte min rapport imon från festen, och ska faktiskt dra ner på stan en snabbis för en manikyr, ett måste i NY. Sedan är det bara att styra kosan till flygplatsen då det tyvärr vankas hemgång idag. Men vilken resa, så kul jag har haft!

I bought this denim jacket yesterday and I’m in love. I really dig the blue color and the detailing with the zippers on the side. I know I will use this jacket a lot and I actually really looking forward to go home so I can style it with a big sweater under and a pair of denims in the same shade of blue. I just finished up my article for Metro so now I’m going dowtown to get a manicure, a must once your in NY. After that I’m going to the airport because I’m flying home again. So sad, but I had so much fun.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Mode
Pamela Bellafesta
senaste
Man
Martin Hansson
1 tim
Hälsa
Anja Forsnor
1 tim
Mode
Fanny Ekstrand
1 tim
Hälsa
Fannie Redman
1 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
2 tim
Hälsa
Josefines Yoga
3 tim
Creative
Sara Edström
3 tim
Creative
Sandra Hjort
4 tim
Hälsa
PT-Fia
4 tim
Creative
Sandra Beijer
4 tim
Man
Niklas Berglind
10 tim
Hälsa
Träningsglädje
10 tim
Man
Philip Conradsson
11 tim
Home
Julia K
13 tim
Home
Sanna Fischer
13 tim
Home
Andrea Brodin
14 tim
Man
Kevin Triguero
15 tim
Mode
Linn Eklund
15 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
15 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
16 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
17 tim
Man
Johan Hurtig
17 tim
Mode
Emelie Wikström
18 tim
Lifestyle
Dasha Girine
19 tim
Mode
Petra Tungården
22 tim
Hälsa
Foodjunkie
22 tim
Home
Amelia Widell
23 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
23 tim
Creative
Flora Wiström
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
4 dag
Man
Charlie Lindström
25 dag
Home
Daniella Dansson
2 mån