Caroline Sandström

DENIM

 

Igår hittade jag den här jackan och jag stormtrivs i den. Älskar den blåa färgen och att den har dragkedjor fram till i sidorna som skapar en extra cool detalj. Kommer användas mycket och jag längtar redan tills jag kommer hem och kan matcha den med en stor tröja under och ljusa jeans i samma nyans. Nu har jag precis lämnat in det sista för Metro, missa inte min rapport imon från festen, och ska faktiskt dra ner på stan en snabbis för en manikyr, ett måste i NY. Sedan är det bara att styra kosan till flygplatsen då det tyvärr vankas hemgång idag. Men vilken resa, så kul jag har haft!

I bought this denim jacket yesterday and I’m in love. I really dig the blue color and the detailing with the zippers on the side. I know I will use this jacket a lot and I actually really looking forward to go home so I can style it with a big sweater under and a pair of denims in the same shade of blue. I just finished up my article for Metro so now I’m going dowtown to get a manicure, a must once your in NY. After that I’m going to the airport because I’m flying home again. So sad, but I had so much fun.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Hälsa
Foodjunkie
senaste
Lifestyle
Tess Montgomery
4 tim
Home
Julia K
4 tim
Hälsa
Hanna Göransson
5 tim
Home
Andrea Brodin
5 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
5 tim
Creative
Flora Wiström
6 tim
Man
Kevin Triguero
7 tim
Lifestyle
Dasha Girine
8 tim
Creative
Linn Wiberg
8 tim
Mode
Emelie Wikström
8 tim
Man
Martin Hansson
8 tim
Mode
Petra Tungården
9 tim
Creative
Sandra Beijer
9 tim
Hälsa
Josefines Yoga
9 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
9 tim
Mode
Linn Eklund
9 tim
Man
Niklas Berglind
10 tim
Hälsa
PT-Fia
10 tim
Hälsa
Fannie Redman
10 tim
Mode
Fanny Ekstrand
11 tim
Hälsa
Anja Forsnor
11 tim
Home
Amelia Widell
11 tim
Man
Philip Conradsson
13 tim
Hälsa
Träningsglädje
13 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
15 tim
Mode
Pamela Bellafesta
15 tim
Creative
Sandra Hjort
19 tim
Creative
Sara Edström
23 tim
Home
Sanna Fischer
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Man
Charlie Lindström
2 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Hälsa
Raw Clarity
9 dag
Home
Daniella Dansson
19 dag