Caroline Sandström

CARA

Sitter i lämningstider med Metro Mode så det är mycket att styra just nu. Nästa nummer kommer ut nu på torsdag så missa inte det. Då har vi dessutom en hel sida inredning som ni inte får missa, speciellt skapad till er då vi vet hur mycket ni älskar det! Men till något helt annat. Kommer ni ihåg att jag skrev om den blåa mascara jag blandar med min svarta? Ok, jag måste ge er en rapport gällande den saken. Jag älskar det! Man ser bara den blåa färgskiftningen på nära håll men ögonen poppar på ett helt annat sätt tack vare den. Så fint. Jag är dessutom jätte sugen på att ta effekten ett steg längre och bara köra på blå mascara rakt igenom. Super snygga Cara Delevingne gör ju dessutom inte att man blir mindre sugen efter att man har sett den här bilden. Kanske nästa gång det står fest på schemat? Hm hm hm

It’s deadline week for Metro Mode so it’s a lot to take care of, the next issue will hit the metro on thursday, so remember to not miss it. In this number, we also have a whole page full of interior stuff, especially created for you guys because we know how much you love it. How nice? Well from one thing to another. Do you remember when I wrote a couple of weeks ago about the blue mascara I’m mixing up with my black one? Well I just need to give you a report on that. I’m in love. The subtile effect is just great and I love how the eyes pops. Now I’m ready for the next step – to play solo with my blue mascara. Cara Delevingne is absolutely stunning in this picture with her blur mascara. Maybe next time there is a party on the schedule? Hm hm hm

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
senaste
Lifestyle
Tess Montgomery
1 tim
Hälsa
Anja Forsnor
2 tim
Man
Kevin Triguero
2 tim
Home
Andrea Brodin
2 tim
Lifestyle
Dasha Girine
3 tim
Hälsa
Josefines Yoga
3 tim
Home
Julia K
3 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
4 tim
Man
Charlie Lindström
4 tim
Home
Sanna Fischer
4 tim
Lifestyle
Fanny Staaf
6 tim
Creative
Sandra Hjort
7 tim
Creative
Flora Wiström
15 tim
Mode
Fanny Ekstrand
16 tim
Mode
Emelie Wikström
17 tim
Hälsa
Fannie Redman
19 tim
Hälsa
Träningsglädje
20 tim
Hälsa
Foodjunkie
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
1 dag
Creative
Sandra Beijer
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Home
Amelia Widell
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Man
Martin Hansson
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Mode
Petra Tungården
1 dag
Man
Niklas Berglind
2 dag
Home
Daniella Dansson
2 dag
Hälsa
PT-Fia
2 dag
Hälsa
Hanna Göransson
2 dag
Man
Johan Hurtig
4 dag
Creative
Sara Edström
4 dag