Caroline Sandström

CARA

Sitter i lämningstider med Metro Mode så det är mycket att styra just nu. Nästa nummer kommer ut nu på torsdag så missa inte det. Då har vi dessutom en hel sida inredning som ni inte får missa, speciellt skapad till er då vi vet hur mycket ni älskar det! Men till något helt annat. Kommer ni ihåg att jag skrev om den blåa mascara jag blandar med min svarta? Ok, jag måste ge er en rapport gällande den saken. Jag älskar det! Man ser bara den blåa färgskiftningen på nära håll men ögonen poppar på ett helt annat sätt tack vare den. Så fint. Jag är dessutom jätte sugen på att ta effekten ett steg längre och bara köra på blå mascara rakt igenom. Super snygga Cara Delevingne gör ju dessutom inte att man blir mindre sugen efter att man har sett den här bilden. Kanske nästa gång det står fest på schemat? Hm hm hm
-
It’s deadline week for Metro Mode so it’s a lot to take care of, the next issue will hit the metro on thursday, so remember to not miss it. In this number, we also have a whole page full of interior stuff, especially created for you guys because we know how much you love it. How nice? Well from one thing to another. Do you remember when I wrote a couple of weeks ago about the blue mascara I’m mixing up with my black one? Well I just need to give you a report on that. I’m in love. The subtile effect is just great and I love how the eyes pops. Now I’m ready for the next step – to play solo with my blue mascara. Cara Delevingne is absolutely stunning in this picture with her blur mascara. Maybe next time there is a party on the schedule? Hm hm hm

2 kommentarer
 • Go for blue babe :-)

  Sarah Grundén 2012-10-15 16:35:42
  • Om du säger det så pinglan! PUSS

   2012-10-15 17:16:23
  Visa alla kommentarer

  Det går inte längre att kommentera detta inlägg.

  Hälsa
  Fannie Redman
  senaste
  Lifestyle
  Jennifer Åkerman
  48 min
  Home
  Daniella Dansson
  1 tim
  Man
  Niklas Berglind
  6 tim
  Man
  Kevin Triguero
  6 tim
  Man
  Martin Hansson
  6 tim
  Home
  Petra Tungården
  7 tim
  Lifestyle
  Dasha Girine
  9 tim
  Hälsa
  Träningsglädje
  9 tim
  Mode
  Hanna MW
  9 tim
  Mode
  Ellen Claesson
  9 tim
  Home
  Andrea Brodin
  10 tim
  Creative
  Flora Wiström
  12 tim
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  12 tim
  Home
  Isabelle Filling
  12 tim
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  12 tim
  Hälsa
  Raw Clarity
  13 tim
  Creative
  Sara Edström
  13 tim
  Mode
  Pamela Bellafesta
  14 tim
  Hälsa
  PT-Fia
  14 tim
  Hälsa
  Josefines Yoga
  15 tim
  Creative
  Sandra Beijer
  15 tim
  Creative
  Sandra Hjort
  16 tim
  Home
  Julia K
  17 tim
  Lifestyle
  Anna-Karin
  17 tim
  Hälsa
  Anja Forsnor
  18 tim
  Hälsa
  Foodjunkie
  18 tim
  Lifestyle
  Fanny Staaf
  22 tim
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  1 dag
  Home
  Sanna Fischer
  1 dag
  Hälsa
  Hanna Göransson
  2 dag
  Creative
  Linn Wiberg
  2 dag
  Man
  Philip Conradsson
  3 dag
  Mode
  Fanny Ekstrand
  4 dag
  Man
  Charlie Lindström
  4 dag