Caroline Sandström

CARA

Sitter i lämningstider med Metro Mode så det är mycket att styra just nu. Nästa nummer kommer ut nu på torsdag så missa inte det. Då har vi dessutom en hel sida inredning som ni inte får missa, speciellt skapad till er då vi vet hur mycket ni älskar det! Men till något helt annat. Kommer ni ihåg att jag skrev om den blåa mascara jag blandar med min svarta? Ok, jag måste ge er en rapport gällande den saken. Jag älskar det! Man ser bara den blåa färgskiftningen på nära håll men ögonen poppar på ett helt annat sätt tack vare den. Så fint. Jag är dessutom jätte sugen på att ta effekten ett steg längre och bara köra på blå mascara rakt igenom. Super snygga Cara Delevingne gör ju dessutom inte att man blir mindre sugen efter att man har sett den här bilden. Kanske nästa gång det står fest på schemat? Hm hm hm

It’s deadline week for Metro Mode so it’s a lot to take care of, the next issue will hit the metro on thursday, so remember to not miss it. In this number, we also have a whole page full of interior stuff, especially created for you guys because we know how much you love it. How nice? Well from one thing to another. Do you remember when I wrote a couple of weeks ago about the blue mascara I’m mixing up with my black one? Well I just need to give you a report on that. I’m in love. The subtile effect is just great and I love how the eyes pops. Now I’m ready for the next step – to play solo with my blue mascara. Cara Delevingne is absolutely stunning in this picture with her blur mascara. Maybe next time there is a party on the schedule? Hm hm hm

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Hälsa
Fannie Redman
senaste
Man
Martin Hansson
30 min
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 tim
Mode
Petra Tungården
1 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 tim
Hälsa
Raw Clarity
1 tim
Home
Andrea Brodin
1 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
1 tim
Hälsa
Anja Forsnor
2 tim
Home
Sanna Fischer
2 tim
Hälsa
PT-Fia
2 tim
Home
Amelia Widell
2 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
3 tim
Mode
Fanny Ekstrand
3 tim
Mode
Linn Eklund
4 tim
Creative
Sandra Beijer
4 tim
Home
Julia K
5 tim
Hälsa
Josefines Yoga
5 tim
Creative
Sandra Hjort
6 tim
Man
Kevin Triguero
16 tim
Man
Philip Conradsson
18 tim
Mode
Pamela Bellafesta
19 tim
Lifestyle
Dasha Girine
19 tim
Mode
Emelie Wikström
19 tim
Man
Niklas Berglind
22 tim
Man
nycstreetjournal
23 tim
Man
Johan Hurtig
23 tim
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Creative
Flora Wiström
1 dag
Hälsa
Hanna Göransson
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Creative
Sara Edström
2 dag
Man
Charlie Lindström
3 dag
Home
Daniella Dansson
20 dag