Caroline Sandström

CARA

Sitter i lämningstider med Metro Mode så det är mycket att styra just nu. Nästa nummer kommer ut nu på torsdag så missa inte det. Då har vi dessutom en hel sida inredning som ni inte får missa, speciellt skapad till er då vi vet hur mycket ni älskar det! Men till något helt annat. Kommer ni ihåg att jag skrev om den blåa mascara jag blandar med min svarta? Ok, jag måste ge er en rapport gällande den saken. Jag älskar det! Man ser bara den blåa färgskiftningen på nära håll men ögonen poppar på ett helt annat sätt tack vare den. Så fint. Jag är dessutom jätte sugen på att ta effekten ett steg längre och bara köra på blå mascara rakt igenom. Super snygga Cara Delevingne gör ju dessutom inte att man blir mindre sugen efter att man har sett den här bilden. Kanske nästa gång det står fest på schemat? Hm hm hm
-
It’s deadline week for Metro Mode so it’s a lot to take care of, the next issue will hit the metro on thursday, so remember to not miss it. In this number, we also have a whole page full of interior stuff, especially created for you guys because we know how much you love it. How nice? Well from one thing to another. Do you remember when I wrote a couple of weeks ago about the blue mascara I’m mixing up with my black one? Well I just need to give you a report on that. I’m in love. The subtile effect is just great and I love how the eyes pops. Now I’m ready for the next step – to play solo with my blue mascara. Cara Delevingne is absolutely stunning in this picture with her blur mascara. Maybe next time there is a party on the schedule? Hm hm hm

2 kommentarer
 • Go for blue babe :-)

  Sarah Grundén 2012-10-15 16:35:42
  • Om du säger det så pinglan! PUSS

   2012-10-15 17:16:23
  Visa alla kommentarer

  Det går inte längre att kommentera detta inlägg.

  MODE
  Caroline Sandström
  senaste
  HOME
  Petra Tungården
  24 min
  MAN
  Philip Conradsson
  49 min
  HOME
  Daniella Dansson
  58 min
  HOME
  Isabelle Filling
  1 tim
  LIFESTYLE
  Sanne Alexandra
  1 tim
  HOME
  Julia K
  1 tim
  LIFESTYLE
  Dasha Girine
  2 tim
  CREATIVE
  Sandra Beijer
  2 tim
  LIFESTYLE
  Linn Herbertsson
  3 tim
  MODE
  Fanny Ekstrand
  3 tim
  HÄLSA
  Foodjunkie
  3 tim
  CREATIVE
  Flora Wiström
  3 tim
  LIFESTYLE
  Fanny Staaf
  4 tim
  HÄLSA
  Träningsglädje
  5 tim
  LIFESTYLE
  Tess Montgomery
  6 tim
  HÄLSA
  Hanna Göransson
  6 tim
  HOME
  Andrea Brodin
  8 tim
  MAN
  Martin Hansson
  8 tim
  HÄLSA
  PT-Fia
  8 tim
  HOME
  Sanna Fischer
  9 tim
  CREATIVE
  Sara Edström
  10 tim
  CREATIVE
  Sandra Hjort
  10 tim
  Josefines Yoga
  10 tim
  MODE
  Hanna MW
  19 tim
  MODE
  Ellen Claesson
  20 tim
  MAN
  Kevin Triguero
  21 tim
  LIFESTYLE
  Anna-Karin
  23 tim
  MAN
  Charlie Lindström
  1 dag
  CREATIVE
  Linn Wiberg
  1 dag
  LIFESTYLE
  Jennifer Åkerman
  2 dag
  MAN
  Niklas Berglind
  2 dag
  HOME
  Ida Carrol
  6 dag