Caroline Sandström

REDODessa två bilderna beskriver ganska bra hur jag vill att delar av min lägenhet ska se ut. Drömmen är att skaffa en som har mega högt i tak, fina stukaturer, spana in den fina stukaturen som sitter över dörren (!), ett annorlunda trägolv som på sista bilden och massa stora och fina fönster som släpper in mycket ljus. Någon dag kanske!
-
These two images describes quite well how I want parts of my apartment to look like. The dream is to own one that has mega high ceilings, fine structure, check out the structure that sits above the door (!), unusual wooden floors, like the ones on the last picture, and lot of big and beautiful windows that let in big amounts of light. Some day maybe!

3 kommentarer
 • Har du besökt hemsidan Artilleriet någon gång? Tror du skulle älska allt på dem hemsidan! Mycket mässing och marmor. Helt fantastiska saker!

  http://www.artilleriet.se

  Matilda 2012-10-15 10:21:11
  • Ja men den sidan är en absolut favorit. :) Men tack för tipset - uppskattas. Brukar försöka gå till butiken när jag är hemma i Gbg. Kram

   2012-10-15 10:26:01
  • Oh my, I couldn't agree more on that, Caroline! Your taste is so my style, thanks for the inspiration as usual<3

   Karen Sofie 2012-10-14 19:18:18 mllekarensofie.wordpress.com/
   Visa alla kommentarer

   Det går inte längre att kommentera detta inlägg.