Caroline Sandström

FLARES

För några år sedan, ni vet när den raka byxan blev populär och stuprörsjeansen kom, då lovade jag mig själv att aldrig mer sätta på mig ett par utsvängda byxor. Men trots detta ligger att par nya här hemma från MIH jeans som jag älskar, haha! De är i svart sammet, supertunna och sitter precis så jag vill att de ska sitta. Har inte använt dem än då det känns lite ovant men tänker att jag ska slänga på mig dem imon med ett par klackade skor. Måste bara lägga upp dem några centimeter. En som jag alltid inspireras av och som jag tycker klär sig flawless är stylisten Géraldine Saglio. Och om det är någon jag har en girl-crush på är det hon. Dessutom är hon sjukt snygg i sina flares

A few years ago, you know when the straight pants became popular, I promised myself I would never put on a pair of flared trousers anymore. But despite all that I have a new pair of flares at home from MIH jeans that I love, haha! They are in black velvet, super thin and fits exactly how I want them to sit. I Have not used them yet as it feels a bit strange, but I think I’ll throw them on  with a pair of heeles this weekend. I just have to put them up a few inches. One that I will always get inspired by, and a person I think style her self flawless is the french stylist Géraldine Saglio. And if it’s someone I have a girl-crush on it’s her. Despite that, she looks beautiful in her flares.

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Home
Julia K
senaste
Hälsa
Josefines Yoga
15 min
Lifestyle
Elin Johansson
44 min
Man
nycstreetjournal
1 tim
Creative
Sandra Beijer
1 tim
Creative
Sandra Hjort
1 tim
Creative
Flora Wiström
2 tim
Hälsa
Foodjunkie
9 tim
Hälsa
Fannie Redman
13 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
14 tim
Mode
Petra Tungården
14 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
14 tim
Mode
Linn Eklund
14 tim
Home
Andrea Brodin
16 tim
Creative
Linn Wiberg
16 tim
Hälsa
Anja Forsnor
23 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
23 tim
Hälsa
PT-Fia
1 dag
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Lifestyle
Tess Montgomery
1 dag
Man
Kevin Triguero
1 dag
Mode
Emelie Wikström
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Lifestyle
Dasha Girine
1 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
2 dag
Man
Johan Hurtig
3 dag
Home
Amelia Widell
3 dag
Mode
Fanny Ekstrand
3 dag
Man
Niklas Berglind
5 dag