Caroline Sandström

FLARES

För några år sedan, ni vet när den raka byxan blev populär och stuprörsjeansen kom, då lovade jag mig själv att aldrig mer sätta på mig ett par utsvängda byxor. Men trots detta ligger att par nya här hemma från MIH jeans som jag älskar, haha! De är i svart sammet, supertunna och sitter precis så jag vill att de ska sitta. Har inte använt dem än då det känns lite ovant men tänker att jag ska slänga på mig dem imon med ett par klackade skor. Måste bara lägga upp dem några centimeter. En som jag alltid inspireras av och som jag tycker klär sig flawless är stylisten Géraldine Saglio. Och om det är någon jag har en girl-crush på är det hon. Dessutom är hon sjukt snygg i sina flares

A few years ago, you know when the straight pants became popular, I promised myself I would never put on a pair of flared trousers anymore. But despite all that I have a new pair of flares at home from MIH jeans that I love, haha! They are in black velvet, super thin and fits exactly how I want them to sit. I Have not used them yet as it feels a bit strange, but I think I’ll throw them on  with a pair of heeles this weekend. I just have to put them up a few inches. One that I will always get inspired by, and a person I think style her self flawless is the french stylist Géraldine Saglio. And if it’s someone I have a girl-crush on it’s her. Despite that, she looks beautiful in her flares.

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Creative
Flora Wiström
senaste
Mode
Linn Eklund
49 min
Hälsa
Josefines Yoga
1 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 tim
Man
Martin Hansson
1 tim
Man
Philip Conradsson
2 tim
Home
Andrea Brodin
2 tim
Man
Charlie Lindström
2 tim
Mode
Emelie Wikström
2 tim
Creative
Sandra Beijer
3 tim
Hälsa
PT-Fia
3 tim
Mode
Pamela Bellafesta
4 tim
Hälsa
Träningsglädje
4 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
5 tim
Mode
Petra Tungården
5 tim
Mode
Fanny Ekstrand
5 tim
Home
Julia K
6 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
6 tim
Hälsa
Hanna Göransson
6 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
7 tim
Man
Niklas Berglind
7 tim
Home
Amelia Widell
8 tim
Home
Sanna Fischer
8 tim
Creative
Sara Edström
9 tim
Hälsa
Fannie Redman
9 tim
Creative
Sandra Hjort
10 tim
Lifestyle
Dasha Girine
23 tim
Man
Kevin Triguero
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Hälsa
Anja Forsnor
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Home
Daniella Dansson
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
3 dag