Caroline Sandström

SUNDAY

Idag har jag varit och plåtat hela dagen från tidigt imorse fram tills nu. Är helt slut. Nu ska jag ta en power walk hem till killen sen ska jag däcka i sängen. Hittade förresten mina gamla Ray-Bans i en låda min mamma och bror tog upp till mig i sommras. Köpte dem för cirka fyra år sedan och hade totalt glömt av att jag hade dem. Garderobsfynd. Nä, nu måste jag kila. Kommer mer bilder imon på hela looken. Samt massa inredning (!). Xx

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
senaste
Home
Julia K
2 tim
Lifestyle
Dasha Girine
3 tim
Home
Andrea Brodin
3 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
4 tim
Mode
Pamela Bellafesta
4 tim
Hälsa
PT-Fia
4 tim
Creative
Sandra Hjort
5 tim
Creative
Sandra Beijer
6 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
7 tim
Hälsa
Josefines Yoga
7 tim
Home
Sanna Fischer
7 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
7 tim
Man
Martin Hansson
8 tim
Mode
Emelie Wikström
9 tim
Mode
Petra Tungården
10 tim
Hälsa
Anja Forsnor
12 tim
Creative
Sara Edström
13 tim
Man
nycstreetjournal
14 tim
Lifestyle
Elin Johansson
15 tim
Creative
Flora Wiström
15 tim
Man
Niklas Berglind
20 tim
Hälsa
Foodjunkie
22 tim
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Man
Kevin Triguero
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Mode
Linn Eklund
3 dag
Home
Amelia Widell
5 dag