Caroline Sandström

SUNDAY

Idag har jag varit och plåtat hela dagen från tidigt imorse fram tills nu. Är helt slut. Nu ska jag ta en power walk hem till killen sen ska jag däcka i sängen. Hittade förresten mina gamla Ray-Bans i en låda min mamma och bror tog upp till mig i sommras. Köpte dem för cirka fyra år sedan och hade totalt glömt av att jag hade dem. Garderobsfynd. Nä, nu måste jag kila. Kommer mer bilder imon på hela looken. Samt massa inredning (!). Xx

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
Kevin Triguero
senaste
Home
Andrea Brodin
22 min
Hälsa
Anja Forsnor
55 min
Mode
Pamela Bellafesta
1 tim
Man
nycstreetjournal
1 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
2 tim
Man
Martin Hansson
3 tim
Creative
Flora Wiström
3 tim
Creative
Sandra Beijer
3 tim
Creative
Sandra Hjort
4 tim
Creative
Sara Edström
12 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
13 tim
Home
Julia K
13 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
14 tim
Hälsa
Josefines Yoga
14 tim
Man
Philip Conradsson
15 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
16 tim
Man
Johan Hurtig
17 tim
Mode
Petra Tungården
17 tim
Mode
Linn Eklund
18 tim
Lifestyle
Dasha Girine
21 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
22 tim
Man
Niklas Berglind
22 tim
Hälsa
Fannie Redman
23 tim
Hälsa
PT-Fia
1 dag
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Mode
Emelie Wikström
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
2 dag
Creative
Linn Wiberg
3 dag
Man
Charlie Lindström
27 dag