Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

BLUE MASCARA

Den här blåa mascaran från YSL har legat på redaktionen ända sedan i våras och tidigare har jag inte alls varit sugen på att testa den. Men sedan jag såg hur snyggt det är med just blå mascara på grymma Daniella som jobbar på presskontoret Modin Åkerlind kunde jag inte motstå. Jag blandar den med min svarta mascara (tips från Daniella) och effekten blir att fransarna skiftar lite i blåsvart. Jag brukar inte sminka mig så mycket och använder i princip aldrig ögonskugga så tycker den här subtila förändringen är helt lagom. Jag rekommenderar er verkligen att testa!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt