Caroline Sandström

BEAUTIFUL WIXON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här helgen har jag bara slappat, gjort sönder min mobil, pussat på min kille, sovit, kollat på film, valt vinnare till tävlingen jag hade, pratat i telefon, lagat indisk mat, gått på bio (såg Batman, bra film), cyklat, gråtit, köpt en ny dator (!!), spanat in en sida var 30 minut som jag vill ha ett par skor ifrån (de kommer aldrig in, haha), druckit vin och bara haft det väldigt skönt. Tycker förövrigt att de här bilderna på Lindsay är grymma. Jag gillar verkligen när korten ser nonchalant tagna ut om ni förstår vad jag menar? Att dem lika gärna kunde ha varit tagna med en Iphone och att de ser oredigerade ut fast det garanterat ligger massa jobb bakom. Känns äkta och det tycker jag alltid är mest nice.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Home
Sanna Fischer
senaste
Hälsa
PT-Fia
43 min
Mode
Petra Tungården
43 min
Home
Andrea Brodin
59 min
Creative
Flora Wiström
2 tim
Hälsa
Josefines Yoga
4 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
4 tim
Creative
Sara Edström
5 tim
Mode
Pamela Bellafesta
8 tim
Creative
Sandra Beijer
11 tim
Hälsa
Fannie Redman
18 tim
Home
Amelia Widell
19 tim
Hälsa
Träningsglädje
21 tim
Man
Kevin Triguero
1 dag
Lifestyle
Dasha Girine
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Lifestyle
Tess Montgomery
1 dag
Man
Martin Hansson
1 dag
Creative
Sandra Hjort
1 dag
Home
Julia K
1 dag
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 dag
Creative
Linn Wiberg
2 dag
Mode
Fanny Ekstrand
2 dag
Hälsa
Anja Forsnor
2 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
2 dag
Hälsa
Foodjunkie
2 dag
Mode
Emelie Wikström
2 dag
Mode
Linn Eklund
2 dag
Man
nycstreetjournal
2 dag
Hälsa
Hanna Göransson
2 dag
Man
Niklas Berglind
2 dag
Man
Philip Conradsson
3 dag
Man
Charlie Lindström
5 dag
Hälsa
Raw Clarity
5 dag
Home
Daniella Dansson
16 dag