Caroline Sandström

BEAUTIFUL WIXON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här helgen har jag bara slappat, gjort sönder min mobil, pussat på min kille, sovit, kollat på film, valt vinnare till tävlingen jag hade, pratat i telefon, lagat indisk mat, gått på bio (såg Batman, bra film), cyklat, gråtit, köpt en ny dator (!!), spanat in en sida var 30 minut som jag vill ha ett par skor ifrån (de kommer aldrig in, haha), druckit vin och bara haft det väldigt skönt. Tycker förövrigt att de här bilderna på Lindsay är grymma. Jag gillar verkligen när korten ser nonchalant tagna ut om ni förstår vad jag menar? Att dem lika gärna kunde ha varit tagna med en Iphone och att de ser oredigerade ut fast det garanterat ligger massa jobb bakom. Känns äkta och det tycker jag alltid är mest nice.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
Martin Hansson
senaste
Man
Philip Conradsson
22 min
Home
Andrea Brodin
24 min
Man
Charlie Lindström
46 min
Mode
Emelie Wikström
46 min
Creative
Sandra Beijer
1 tim
Hälsa
PT-Fia
1 tim
Hälsa
Josefines Yoga
1 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
2 tim
Mode
Pamela Bellafesta
2 tim
Hälsa
Träningsglädje
2 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
3 tim
Mode
Petra Tungården
3 tim
Mode
Fanny Ekstrand
3 tim
Mode
Linn Eklund
3 tim
Home
Julia K
4 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
4 tim
Hälsa
Hanna Göransson
4 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
5 tim
Man
Niklas Berglind
5 tim
Home
Amelia Widell
6 tim
Home
Sanna Fischer
6 tim
Creative
Sara Edström
7 tim
Hälsa
Fannie Redman
7 tim
Creative
Sandra Hjort
8 tim
Creative
Flora Wiström
9 tim
Lifestyle
Dasha Girine
21 tim
Man
Kevin Triguero
22 tim
Creative
Linn Wiberg
23 tim
Hälsa
Anja Forsnor
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Home
Daniella Dansson
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
3 dag