Caroline Sandström

BEAUTIFUL WIXON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här helgen har jag bara slappat, gjort sönder min mobil, pussat på min kille, sovit, kollat på film, valt vinnare till tävlingen jag hade, pratat i telefon, lagat indisk mat, gått på bio (såg Batman, bra film), cyklat, gråtit, köpt en ny dator (!!), spanat in en sida var 30 minut som jag vill ha ett par skor ifrån (de kommer aldrig in, haha), druckit vin och bara haft det väldigt skönt. Tycker förövrigt att de här bilderna på Lindsay är grymma. Jag gillar verkligen när korten ser nonchalant tagna ut om ni förstår vad jag menar? Att dem lika gärna kunde ha varit tagna med en Iphone och att de ser oredigerade ut fast det garanterat ligger massa jobb bakom. Känns äkta och det tycker jag alltid är mest nice.

0 kommentarer

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.

HOME
Petra Tungården
senaste
HÄLSA
PT-Fia
29 min
MODE
Fanny Ekstrand
40 min
LIFESTYLE
Linn Herbertsson
1 tim
LIFESTYLE
Dasha Girine
2 tim
CREATIVE
Sandra Beijer
3 tim
HOME
Daniella Dansson
3 tim
HÄLSA
Träningsglädje
4 tim
CREATIVE
Sara Edström
5 tim
CREATIVE
Flora Wiström
5 tim
CREATIVE
Sandra Hjort
5 tim
MAN
Kevin Triguero
12 tim
MAN
Charlie Lindström
13 tim
HÄLSA
Foodjunkie
13 tim
HOME
Andrea Brodin
14 tim
MODE
Hanna MW
15 tim
HOME
Sanna Fischer
15 tim
LIFESTYLE
Sanne Alexandra
16 tim
HOME
Julia K
16 tim
MAN
Philip Conradsson
17 tim
HOME
Isabelle Filling
17 tim
MAN
Martin Hansson
17 tim
LIFESTYLE
Anna-Karin
17 tim
MODE
Caroline Sandström
19 tim
CREATIVE
Linn Wiberg
20 tim
LIFESTYLE
Tess Montgomery
21 tim
MAN
Niklas Berglind
23 tim
LIFESTYLE
Fanny Staaf
1 dag
MODE
Ellen Claesson
1 dag
HÄLSA
Hanna Göransson
1 dag
LIFESTYLE
Jennifer Åkerman
1 dag
HOME
Ida Carrol
3 dag