Caroline Sandström

BEAUTIFUL WIXON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här helgen har jag bara slappat, gjort sönder min mobil, pussat på min kille, sovit, kollat på film, valt vinnare till tävlingen jag hade, pratat i telefon, lagat indisk mat, gått på bio (såg Batman, bra film), cyklat, gråtit, köpt en ny dator (!!), spanat in en sida var 30 minut som jag vill ha ett par skor ifrån (de kommer aldrig in, haha), druckit vin och bara haft det väldigt skönt. Tycker förövrigt att de här bilderna på Lindsay är grymma. Jag gillar verkligen när korten ser nonchalant tagna ut om ni förstår vad jag menar? Att dem lika gärna kunde ha varit tagna med en Iphone och att de ser oredigerade ut fast det garanterat ligger massa jobb bakom. Känns äkta och det tycker jag alltid är mest nice.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Creative
Sandra Beijer
senaste
Creative
Sandra Hjort
38 min
Lifestyle
Linn Herbertsson
46 min
Man
Martin Hansson
1 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 tim
Mode
Petra Tungården
1 tim
Man
Niklas Berglind
2 tim
Man
Philip Conradsson
2 tim
Mode
Pamela Bellafesta
2 tim
Mode
Emelie Wikström
2 tim
Mode
Fanny Ekstrand
3 tim
Hälsa
Josefines Yoga
3 tim
Hälsa
PT-Fia
4 tim
Home
Daniella Dansson
4 tim
Lifestyle
Dasha Girine
4 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
4 tim
Hälsa
Anja Forsnor
5 tim
Hälsa
Fannie Redman
5 tim
Home
Sanna Fischer
5 tim
Hälsa
Foodjunkie
6 tim
Hälsa
Träningsglädje
6 tim
Creative
Flora Wiström
7 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
13 tim
Home
Andrea Brodin
15 tim
Man
Johan Hurtig
15 tim
Creative
Sara Edström
16 tim
Mode
Linn Eklund
18 tim
Home
Amelia Widell
19 tim
Lifestyle
Fanny Staaf
21 tim
Man
Kevin Triguero
1 dag
Home
Julia K
1 dag
Man
Charlie Lindström
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
2 dag
Creative
Linn Wiberg
2 dag
Hälsa
Hanna Göransson
3 dag