Caroline Sandström

SÅ BESVIKEN

Kommer ni ihåg att jag skrev om den här fina väskan för någon månad sedan? I vilket fall som klickade jag hem den för två dagar sedan – trodde jag. Fick precis mail om att ordern blivit cancellad för att den av någon konstig anledning inte längre finns kvar på lager. De hade dragit pengar och allt och varan stod som skickad men så blev det tydligen inte. Lite löjligt att jag är så besviken över detta men vill ju verkligen ha den – jaja shit happends. Det jag undrar nu är om någon av er vet vart jag kan få tag på en? Har letat överallt och hittar inte den i svart skinn med Givenchy loggan i guld någonstans. jag behvöer all hjälp jag kan få. Så om ni har några tips – bring it! Fick klicka hem DESSA jag bloggade om för några dagar sedan som tröst, haha.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
senaste
Hälsa
Josefines Yoga
1 tim
Creative
Flora Wiström
1 tim
Hälsa
Anja Forsnor
2 tim
Home
Andrea Brodin
2 tim
Hälsa
Fannie Redman
3 tim
Creative
Sandra Beijer
4 tim
Mode
Petra Tungården
6 tim
Creative
Sandra Hjort
6 tim
Hälsa
PT-Fia
6 tim
Home
Julia K
15 tim
Man
Johan Hurtig
18 tim
Hälsa
Foodjunkie
20 tim
Home
Sanna Fischer
20 tim
Lifestyle
Dasha Girine
20 tim
Hälsa
Träningsglädje
22 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
23 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
1 dag
Man
Martin Hansson
1 dag
Man
Kevin Triguero
1 dag
Home
Amelia Widell
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Creative
Sara Edström
2 dag
Mode
Pamela Bellafesta
2 dag
Man
nycstreetjournal
2 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
2 dag
Man
Niklas Berglind
2 dag
Man
Philip Conradsson
3 dag
Creative
Linn Wiberg
3 dag
Mode
Emelie Wikström
3 dag
Hälsa
Raw Clarity
4 dag
Mode
Linn Eklund
5 dag
Man
Charlie Lindström
8 dag
Hälsa
Hanna Göransson
21 dag
Home
Daniella Dansson
1 mån