Caroline Sandström

SÅ BESVIKEN

Kommer ni ihåg att jag skrev om den här fina väskan för någon månad sedan? I vilket fall som klickade jag hem den för två dagar sedan – trodde jag. Fick precis mail om att ordern blivit cancellad för att den av någon konstig anledning inte längre finns kvar på lager. De hade dragit pengar och allt och varan stod som skickad men så blev det tydligen inte. Lite löjligt att jag är så besviken över detta men vill ju verkligen ha den – jaja shit happends. Det jag undrar nu är om någon av er vet vart jag kan få tag på en? Har letat överallt och hittar inte den i svart skinn med Givenchy loggan i guld någonstans. jag behvöer all hjälp jag kan få. Så om ni har några tips – bring it! Fick klicka hem DESSA jag bloggade om för några dagar sedan som tröst, haha.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Hälsa
Anja Forsnor
senaste
Hälsa
Träningsglädje
1 tim
Home
Julia K
1 tim
Home
Andrea Brodin
1 tim
Mode
Fanny Ekstrand
2 tim
Home
Sanna Fischer
2 tim
Hälsa
PT-Fia
3 tim
Lifestyle
Elin Johansson
3 tim
Man
Kevin Triguero
3 tim
Hälsa
Josefines Yoga
3 tim
Creative
Sandra Hjort
4 tim
Creative
Sandra Beijer
4 tim
Mode
Emelie Wikström
12 tim
Mode
Linn Eklund
12 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
12 tim
Home
Amelia Widell
12 tim
Creative
Linn Wiberg
14 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
15 tim
Hälsa
Fannie Redman
15 tim
Mode
Pamela Bellafesta
15 tim
Hälsa
Foodjunkie
15 tim
Creative
Sara Edström
15 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
18 tim
Mode
Petra Tungården
21 tim
Man
Martin Hansson
22 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
23 tim
Man
nycstreetjournal
1 dag
Creative
Flora Wiström
1 dag
Man
Philip Conradsson
2 dag
Lifestyle
Dasha Girine
3 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
3 dag
Man
Johan Hurtig
4 dag
Man
Niklas Berglind
6 dag