Caroline Sandström

SÅ BESVIKEN

Kommer ni ihåg att jag skrev om den här fina väskan för någon månad sedan? I vilket fall som klickade jag hem den för två dagar sedan – trodde jag. Fick precis mail om att ordern blivit cancellad för att den av någon konstig anledning inte längre finns kvar på lager. De hade dragit pengar och allt och varan stod som skickad men så blev det tydligen inte. Lite löjligt att jag är så besviken över detta men vill ju verkligen ha den – jaja shit happends. Det jag undrar nu är om någon av er vet vart jag kan få tag på en? Har letat överallt och hittar inte den i svart skinn med Givenchy loggan i guld någonstans. jag behvöer all hjälp jag kan få. Så om ni har några tips – bring it! Fick klicka hem DESSA jag bloggade om för några dagar sedan som tröst, haha.

8 kommentarer
 • Caroline, i saw this bag a few days ago at a store in the States. It was very disappointing because there is no lining... It not only looks trashy but is certainly not worth the money. Be happy you didn't get it.

  marlena 2012-08-15 03:23:15
  • Marlena! Thank you for this comment. It feels much better now after it!

   2012-08-15 07:23:43
  • http://www.harrods.com/brand/givenchy/accessories

   Om den inte går att beställa kan jag säkert gå in på Harrods och få den skickad till dig hjärtat! Välkommen tillbaka efter semestern och kom till London! Kram Jessica från make overn :)

   jessica mörlid 2012-08-05 02:31:50
   • Men hej fina Jessica! A vad roligt att du kommenterar! Hur går det för dig? Fasen va gullig du är. Jag mailar dig imon! Massa kramar!

    2012-08-05 11:54:40
   • blöö vad synd, hände mig också när jag handlade på Balenciagas hemsida...

    Är det det den stora modellen så finns den här också http://www.selfridges.com/en/Womenswear/Categories/Handbags-purses/Antigona-leather-tote_129-3000831-12G5310009/

    Emma 2012-08-04 19:19:03 girlandgarcons.tumblr.com
    • Ja - det är så trist! Tack för tipset, de ska maila mig på måndag om väskan :)

     2012-08-05 11:55:45
    Visa alla kommentarer

    Det går inte längre att kommentera detta inlägg.