Caroline Sandström

SÅ BESVIKEN

Kommer ni ihåg att jag skrev om den här fina väskan för någon månad sedan? I vilket fall som klickade jag hem den för två dagar sedan – trodde jag. Fick precis mail om att ordern blivit cancellad för att den av någon konstig anledning inte längre finns kvar på lager. De hade dragit pengar och allt och varan stod som skickad men så blev det tydligen inte. Lite löjligt att jag är så besviken över detta men vill ju verkligen ha den – jaja shit happends. Det jag undrar nu är om någon av er vet vart jag kan få tag på en? Har letat överallt och hittar inte den i svart skinn med Givenchy loggan i guld någonstans. jag behvöer all hjälp jag kan få. Så om ni har några tips – bring it! Fick klicka hem DESSA jag bloggade om för några dagar sedan som tröst, haha.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Mode
Petra Tungården
senaste
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
30 min
Man
Niklas Berglind
45 min
Man
Philip Conradsson
1 tim
Creative
Sandra Beijer
1 tim
Man
nycstreetjournal
1 tim
Home
Andrea Brodin
1 tim
Man
Johan Hurtig
1 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
2 tim
Hälsa
Fannie Redman
2 tim
Mode
Linn Eklund
3 tim
Home
Sanna Fischer
4 tim
Hälsa
Anja Forsnor
4 tim
Mode
Fanny Ekstrand
4 tim
Hälsa
Träningsglädje
4 tim
Hälsa
PT-Fia
5 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
5 tim
Man
Kevin Triguero
6 tim
Lifestyle
Dasha Girine
6 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
6 tim
Creative
Flora Wiström
7 tim
Hälsa
Josefines Yoga
8 tim
Creative
Sandra Hjort
8 tim
Hälsa
Hanna Göransson
8 tim
Hälsa
Foodjunkie
15 tim
Home
Julia K
17 tim
Creative
Linn Wiberg
21 tim
Mode
Emelie Wikström
21 tim
Man
Martin Hansson
21 tim
Home
Amelia Widell
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Man
Charlie Lindström
2 dag
Hälsa
Raw Clarity
9 dag
Home
Daniella Dansson
19 dag