Caroline Sandström

SÅ BESVIKEN

Kommer ni ihåg att jag skrev om den här fina väskan för någon månad sedan? I vilket fall som klickade jag hem den för två dagar sedan – trodde jag. Fick precis mail om att ordern blivit cancellad för att den av någon konstig anledning inte längre finns kvar på lager. De hade dragit pengar och allt och varan stod som skickad men så blev det tydligen inte. Lite löjligt att jag är så besviken över detta men vill ju verkligen ha den – jaja shit happends. Det jag undrar nu är om någon av er vet vart jag kan få tag på en? Har letat överallt och hittar inte den i svart skinn med Givenchy loggan i guld någonstans. jag behvöer all hjälp jag kan få. Så om ni har några tips – bring it! Fick klicka hem DESSA jag bloggade om för några dagar sedan som tröst, haha.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Hälsa
Foodjunkie
senaste
Man
Johan Hurtig
5 tim
Mode
Linn Eklund
6 tim
Hälsa
Fannie Redman
6 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
7 tim
Mode
Petra Tungården
7 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
8 tim
Home
Andrea Brodin
10 tim
Creative
Sara Edström
10 tim
Man
Kevin Triguero
11 tim
Creative
Linn Wiberg
11 tim
Man
Niklas Berglind
12 tim
Creative
Sandra Beijer
12 tim
Lifestyle
Dasha Girine
12 tim
Mode
Pamela Bellafesta
13 tim
Creative
Sandra Hjort
14 tim
Creative
Flora Wiström
14 tim
Man
Philip Conradsson
15 tim
Hälsa
PT-Fia
16 tim
Hälsa
Josefines Yoga
17 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
18 tim
Mode
Emelie Wikström
18 tim
Man
nycstreetjournal
19 tim
Home
Julia K
19 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
20 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Hälsa
Anja Forsnor
1 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Mode
Fanny Ekstrand
6 dag