Caroline Sandström

BEST CAMPAIGNS F/W 12

 

 

 

 

 

 

Bästa kampanjerna som jag har sett hittills är Pronza Schouler’s och Balmain’s. I den här kampanjen vill dessutom Pronza fokusera mer på attityden kollektionen speglar och inte bara kläderna, de vill skapa en känsla hos personen som bär dem. För att göra detta valde de att anlita Meghan Collison som modell och jag måste säga att jag verkligen gillar hennes hårda och markanta drag i ansiktet och hennes androgyna look.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Lifestyle
Sanne Alexandra
senaste
Home
Julia K
23 min
Mode
Emelie Wikström
34 min
Man
Johan Hurtig
36 min
Hälsa
Träningsglädje
36 min
Lifestyle
Dasha Girine
2 tim
Home
Sanna Fischer
3 tim
Home
Andrea Brodin
4 tim
Hälsa
PT-Fia
4 tim
Creative
Sara Edström
5 tim
Mode
Petra Tungården
5 tim
Creative
Sandra Beijer
5 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
5 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
6 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
6 tim
Man
Philip Conradsson
6 tim
Mode
Pamela Bellafesta
6 tim
Man
Kevin Triguero
6 tim
Creative
Sandra Hjort
8 tim
Man
Niklas Berglind
13 tim
Creative
Flora Wiström
13 tim
Hälsa
Anja Forsnor
13 tim
Man
nycstreetjournal
14 tim
Man
Martin Hansson
21 tim
Hälsa
Josefines Yoga
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Creative
Linn Wiberg
2 dag
Hälsa
Fannie Redman
2 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
3 dag
Mode
Fanny Ekstrand
5 dag
Hälsa
Foodjunkie
6 dag