Caroline Sandström

TÄVLING

 


Jag tänkte att någon av er fina läsare skulle få chansen att vinna detta fina kaninskal i rosa som man har sett lite här och var på olika streetstyle sidor som bland annat hos Stockholmsstreetstyle. Det ända ni behöver göra är att skriva en lite motivering till varför just du ska vinna i kommentarsfältet. Glöm inte att skriva din mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävligen pågår till den 3 augusti. LYCKA TILL!
-
Now one of you lovely readers have the chance to win this awesome bunny case in bright pink for your iphone. The only thing you need to do is to write a comment why just you should be the lucky winner. Don’t forget to write your email as well so I can contact you if you win.  The competition ends on the 2 of August. GOOD LUCK!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSULTAD!

Va kul att så många ställde upp. har varit jättekul att få läsa igenom alla era sköna motiveringar. Vinnare har kontaktats via mail.

Bild: Stockholmstreetstyle

25 kommentarer
 • Åhå lite sent tävlingsbidrag här men bättre sent än aldrig hoppas jag! :)

  Jag vill så gärna vinna bunny-skalet då jag känner att jag skulle vilja bryta av min "androgyna boyfriendstil" med det knallrosa, gulliga och bara helt underbara kaninöronmobilfodralet. Det skulle göra alla mina outfits kompletta, lagom dos av det gulliga och det lite mer simpla. Den perfekta kombon helt enkelt! :D

  Stor kram
  /Marielle

  Marielle 2012-08-04 11:51:55
  • Jag borde vinna, hehe .. har sån otur i kärlek så något ska man väl ha tur i

   Amanda 2012-08-03 10:49:15
   • Fast att min kille varje dag kallar mig honey,
    så är jag ingen Playboy-bunnie.

    Men en dröm det ändå alltid är
    fast det inte finns något mansion här

    Jag klarar mig fint ändå
    fast jag kaninskalet vill få!

    Trots mina nödrim; snälla, rara, söta du
    Låt mig vinna fashion-skalet nu...

    Puss!

    Amelie H 2012-08-03 10:47:59
    Visa alla kommentarer

    Det går inte längre att kommentera detta inlägg.

    Hälsa
    Träningsglädje
    senaste
    Home
    Petra Tungården
    25 min
    Hälsa
    Fannie Redman
    59 min
    Mode
    Ellen Claesson
    2 tim
    Home
    Andrea Brodin
    3 tim
    Home
    Julia K
    3 tim
    Lifestyle
    Sanne Alexandra
    4 tim
    Man
    Kevin Triguero
    5 tim
    Hälsa
    PT-Fia
    5 tim
    Creative
    Sandra Hjort
    5 tim
    Hälsa
    Foodjunkie
    5 tim
    Creative
    Sandra Beijer
    7 tim
    Lifestyle
    Fanny Staaf
    7 tim
    Hälsa
    Anja Forsnor
    7 tim
    Home
    Daniella Dansson
    8 tim
    Mode
    Fanny Ekstrand
    9 tim
    Creative
    Sara Edström
    9 tim
    Hälsa
    Raw Clarity
    10 tim
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    10 tim
    Mode
    Pamela Bellafesta
    10 tim
    Man
    Philip Conradsson
    11 tim
    Man
    Martin Hansson
    12 tim
    Lifestyle
    Anna-Karin
    12 tim
    Man
    nycstreetjournal
    13 tim
    Man
    Charlie Lindström
    13 tim
    Creative
    Flora Wiström
    15 tim
    Hälsa
    Josefines Yoga
    15 tim
    Creative
    Linn Wiberg
    16 tim
    Lifestyle
    Dasha Girine
    1 dag
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    1 dag
    Man
    Niklas Berglind
    1 dag
    Mode
    Hanna MW
    1 dag
    Home
    Amelia Widell
    1 dag
    Home
    Sanna Fischer
    1 dag
    Hälsa
    Hanna Göransson
    1 dag
    Lifestyle
    Jennifer Åkerman
    1 dag
    Home
    Isabelle Filling
    3 dag