Caroline Sandström

TÄVLING

 


Jag tänkte att någon av er fina läsare skulle få chansen att vinna detta fina kaninskal i rosa som man har sett lite här och var på olika streetstyle sidor som bland annat hos Stockholmsstreetstyle. Det ända ni behöver göra är att skriva en lite motivering till varför just du ska vinna i kommentarsfältet. Glöm inte att skriva din mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävligen pågår till den 3 augusti. LYCKA TILL!
-
Now one of you lovely readers have the chance to win this awesome bunny case in bright pink for your iphone. The only thing you need to do is to write a comment why just you should be the lucky winner. Don’t forget to write your email as well so I can contact you if you win.  The competition ends on the 2 of August. GOOD LUCK!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSULTAD!

Va kul att så många ställde upp. har varit jättekul att få läsa igenom alla era sköna motiveringar. Vinnare har kontaktats via mail.

Bild: Stockholmstreetstyle

25 kommentarer
 • Åhå lite sent tävlingsbidrag här men bättre sent än aldrig hoppas jag! :)

  Jag vill så gärna vinna bunny-skalet då jag känner att jag skulle vilja bryta av min "androgyna boyfriendstil" med det knallrosa, gulliga och bara helt underbara kaninöronmobilfodralet. Det skulle göra alla mina outfits kompletta, lagom dos av det gulliga och det lite mer simpla. Den perfekta kombon helt enkelt! :D

  Stor kram
  /Marielle

  Marielle 2012-08-04 11:51:55
  • Jag borde vinna, hehe .. har sån otur i kärlek så något ska man väl ha tur i

   Amanda 2012-08-03 10:49:15
   • Fast att min kille varje dag kallar mig honey,
    så är jag ingen Playboy-bunnie.

    Men en dröm det ändå alltid är
    fast det inte finns något mansion här

    Jag klarar mig fint ändå
    fast jag kaninskalet vill få!

    Trots mina nödrim; snälla, rara, söta du
    Låt mig vinna fashion-skalet nu...

    Puss!

    Amelie H 2012-08-03 10:47:59
    Visa alla kommentarer

    Det går inte längre att kommentera detta inlägg.

    Hälsa
    Anja Forsnor
    senaste
    Hälsa
    Raw Clarity
    23 min
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    41 min
    Creative
    Sara Edström
    44 min
    Creative
    Flora Wiström
    49 min
    Hälsa
    Josefines Yoga
    50 min
    Creative
    Sandra Hjort
    51 min
    Hälsa
    PT-Fia
    1 tim
    Hälsa
    Hanna Göransson
    1 tim
    Hälsa
    Fannie Redman
    1 tim
    Lifestyle
    Sanne Alexandra
    3 tim
    Lifestyle
    Jennifer Åkerman
    3 tim
    Lifestyle
    Anna-Karin
    8 tim
    Home
    Petra Tungården
    8 tim
    Man
    Kevin Triguero
    9 tim
    Hälsa
    Foodjunkie
    9 tim
    Mode
    Ellen Claesson
    9 tim
    Home
    Andrea Brodin
    11 tim
    Home
    Sanna Fischer
    11 tim
    Lifestyle
    Dasha Girine
    12 tim
    Hälsa
    Träningsglädje
    12 tim
    Man
    Martin Hansson
    13 tim
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    13 tim
    Man
    Charlie Lindström
    13 tim
    Home
    Julia K
    14 tim
    Home
    Daniella Dansson
    14 tim
    Lifestyle
    Fanny Staaf
    15 tim
    Home
    Isabelle Filling
    15 tim
    Mode
    Pamela Bellafesta
    16 tim
    Creative
    Linn Wiberg
    16 tim
    Mode
    Fanny Ekstrand
    17 tim
    Creative
    Sandra Beijer
    18 tim
    Man
    Philip Conradsson
    19 tim
    Man
    Niklas Berglind
    19 tim
    Mode
    Hanna MW
    1 dag