Caroline Sandström

TÄVLING

 


Jag tänkte att någon av er fina läsare skulle få chansen att vinna detta fina kaninskal i rosa som man har sett lite här och var på olika streetstyle sidor som bland annat hos Stockholmsstreetstyle. Det ända ni behöver göra är att skriva en lite motivering till varför just du ska vinna i kommentarsfältet. Glöm inte att skriva din mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävligen pågår till den 3 augusti. LYCKA TILL!
-
Now one of you lovely readers have the chance to win this awesome bunny case in bright pink for your iphone. The only thing you need to do is to write a comment why just you should be the lucky winner. Don’t forget to write your email as well so I can contact you if you win.  The competition ends on the 2 of August. GOOD LUCK!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSULTAD!

Va kul att så många ställde upp. har varit jättekul att få läsa igenom alla era sköna motiveringar. Vinnare har kontaktats via mail.

Bild: Stockholmstreetstyle

25 kommentarer
 • Åhå lite sent tävlingsbidrag här men bättre sent än aldrig hoppas jag! :)

  Jag vill så gärna vinna bunny-skalet då jag känner att jag skulle vilja bryta av min "androgyna boyfriendstil" med det knallrosa, gulliga och bara helt underbara kaninöronmobilfodralet. Det skulle göra alla mina outfits kompletta, lagom dos av det gulliga och det lite mer simpla. Den perfekta kombon helt enkelt! :D

  Stor kram
  /Marielle

  Marielle 2012-08-04 11:51:55
  • Jag borde vinna, hehe .. har sån otur i kärlek så något ska man väl ha tur i

   Amanda 2012-08-03 10:49:15
   • Fast att min kille varje dag kallar mig honey,
    så är jag ingen Playboy-bunnie.

    Men en dröm det ändå alltid är
    fast det inte finns något mansion här

    Jag klarar mig fint ändå
    fast jag kaninskalet vill få!

    Trots mina nödrim; snälla, rara, söta du
    Låt mig vinna fashion-skalet nu...

    Puss!

    Amelie H 2012-08-03 10:47:59
    Visa alla kommentarer

    Det går inte längre att kommentera detta inlägg.