Caroline Sandström

@BONIFACIO

 

 


Jag fyndade den är kjolen på rean för cirka 1 månad sedan och sedan dess har jag använt den riktigt flitigt. Gillar verkligen att ha en stor t-shirt eller tröja över till det pliséerade. Till hösten kommer jag byta ut sandalerna till ett par snygga boots istället. Hur snyggt?

T-shirt//Gina Tricot. Kjol//Bik Bok. Sandaler//Zara.
-

I found this skirt a month ago at the sale and have used it allot since then. I really love to team it up with an oversized t-shirt or a knitted sweater. So comfy and yet so nice. For autumn I will replace the sandals to a kick-ass booties insted. How nice?

T-shirt//Gina Tricot. Skirt//Bik Bok. Shoes//Zara

2 kommentarer
 • Caroline, I love how you combine the minimalistic tee and sandals with the feminine floaty skirt and the gorgeous rock n roll Balenciaga bag. You go girl!

  Karen Sofie 2012-08-03 08:36:10 mllekarensofie.wordpress.com/
  • Thank you Sofie! Made my day!

   2012-08-03 09:14:13
  Visa alla kommentarer

  Det går inte längre att kommentera detta inlägg.