Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

@HERRGÅRN

 

 

Sista kvällen på landet bar jag mina fladdrande brallor som jag fyndade på rean – jag som aldrig brukar hitta något. Å jag längtar redan tillbaka, det var så sjukt roliga dagar där i Småland men imon kommer tre av mina bästa upp till Sthlm och om vi ska fira. Jag känner mig så laddad och hoppas på sol hela helgen. Men haha man kanske inte borde hoppas för mycket.

The last day at the countryside I wear this flowing pants I found at sale. Really like them. I already miss the countryside and the chill vibe there but tomorrow my three best friends arriving to Sthlm and it’s going to be crazy fun.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström