Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

@HERRGÅRN

 

 

Sista kvällen på landet bar jag mina fladdrande brallor som jag fyndade på rean – jag som aldrig brukar hitta något. Å jag längtar redan tillbaka, det var så sjukt roliga dagar där i Småland men imon kommer tre av mina bästa upp till Sthlm och om vi ska fira. Jag känner mig så laddad och hoppas på sol hela helgen. Men haha man kanske inte borde hoppas för mycket.

The last day at the countryside I wear this flowing pants I found at sale. Really like them. I already miss the countryside and the chill vibe there but tomorrow my three best friends arriving to Sthlm and it’s going to be crazy fun.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt