Caroline Sandström

DIY – A KNITTED JUMPER

Ok – de senaste timmarna har jag ägnat mig åt stickning. Fick för mig imorse att jag skulle sticka en tröja och eftersom jag verkligen rå diggar att sticka kunde jag inte motstå att dra ner på stan och köpa garn. Ni får se resultatet så fort jag är klar. Kan ni gissa vilken tröja jag inspirerats av till färgerna?

Ok – the last hours I’ve been knitting which I have missed a lot. I got the idea to make a new jumper this morning so I went and bought some yarns. Can you guess where I found the inspiration from to pick theese colors?

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Creative
Flora Wiström
senaste
Home
Amelia Widell
4 tim
Mode
Emelie Wikström
4 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
5 tim
Mode
Linn Eklund
7 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
7 tim
Home
Andrea Brodin
8 tim
Man
Charlie Lindström
9 tim
Man
Johan Hurtig
9 tim
Home
Julia K
10 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
10 tim
Hälsa
PT-Fia
12 tim
Home
Sanna Fischer
13 tim
Mode
Petra Tungården
14 tim
Creative
Sandra Hjort
14 tim
Hälsa
Anja Forsnor
14 tim
Hälsa
Träningsglädje
15 tim
Creative
Sara Edström
20 tim
Creative
Sandra Beijer
20 tim
Hälsa
Josefines Yoga
21 tim
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Man
Kevin Triguero
2 dag
Lifestyle
Dasha Girine
2 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Creative
Linn Wiberg
3 dag
Mode
Fanny Ekstrand
3 dag
Hälsa
Foodjunkie
3 dag
Hälsa
Hanna Göransson
3 dag
Man
Niklas Berglind
4 dag
Man
Philip Conradsson
4 dag
Hälsa
Raw Clarity
7 dag
Home
Daniella Dansson
17 dag