Caroline Sandström

DIY – A KNITTED JUMPER

Ok – de senaste timmarna har jag ägnat mig åt stickning. Fick för mig imorse att jag skulle sticka en tröja och eftersom jag verkligen rå diggar att sticka kunde jag inte motstå att dra ner på stan och köpa garn. Ni får se resultatet så fort jag är klar. Kan ni gissa vilken tröja jag inspirerats av till färgerna?

Ok – the last hours I’ve been knitting which I have missed a lot. I got the idea to make a new jumper this morning so I went and bought some yarns. Can you guess where I found the inspiration from to pick theese colors?

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Mode
Emelie Wikström
senaste
Man
nycstreetjournal
51 min
Hälsa
Fannie Redman
51 min
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 tim
Mode
Pamela Bellafesta
1 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
1 tim
Lifestyle
Dasha Girine
1 tim
Creative
Sara Edström
2 tim
Hälsa
Anja Forsnor
2 tim
Home
Andrea Brodin
2 tim
Creative
Flora Wiström
2 tim
Hälsa
Josefines Yoga
2 tim
Man
Niklas Berglind
3 tim
Hälsa
PT-Fia
3 tim
Creative
Sandra Hjort
3 tim
Creative
Sandra Beijer
3 tim
Hälsa
Träningsglädje
11 tim
Home
Julia K
12 tim
Mode
Linn Eklund
12 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
14 tim
Man
Kevin Triguero
14 tim
Man
Martin Hansson
16 tim
Man
Philip Conradsson
17 tim
Man
Johan Hurtig
17 tim
Creative
Linn Wiberg
18 tim
Mode
Petra Tungården
20 tim
Hälsa
Foodjunkie
21 tim
Home
Amelia Widell
22 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
23 tim
Home
Sanna Fischer
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Hälsa
Hanna Göransson
3 dag
Man
Charlie Lindström
4 dag
Home
Daniella Dansson
10 dag