Caroline Sandström

DIY – A KNITTED JUMPER

Ok – de senaste timmarna har jag ägnat mig åt stickning. Fick för mig imorse att jag skulle sticka en tröja och eftersom jag verkligen rå diggar att sticka kunde jag inte motstå att dra ner på stan och köpa garn. Ni får se resultatet så fort jag är klar. Kan ni gissa vilken tröja jag inspirerats av till färgerna?

Ok – the last hours I’ve been knitting which I have missed a lot. I got the idea to make a new jumper this morning so I went and bought some yarns. Can you guess where I found the inspiration from to pick theese colors?

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Creative
Linn Wiberg
senaste
Lifestyle
Tess Montgomery
1 tim
Hälsa
Fannie Redman
1 tim
Hälsa
PT-Fia
2 tim
Home
Andrea Brodin
4 tim
Man
Kevin Triguero
6 tim
Lifestyle
Dasha Girine
6 tim
Hälsa
Träningsglädje
7 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
7 tim
Hälsa
Anja Forsnor
7 tim
Creative
Flora Wiström
9 tim
Creative
Sara Edström
9 tim
Creative
Sandra Beijer
10 tim
Creative
Sandra Hjort
12 tim
Home
Sanna Fischer
23 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
1 dag
Man
Niklas Berglind
1 dag
Mode
Emelie Wikström
1 dag
Man
Martin Hansson
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Lifestyle
Linn Herbertsson
1 dag
Mode
Petra Tungården
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Home
Julia K
1 dag
Hälsa
Josefines Yoga
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Mode
Fanny Ekstrand
3 dag
Hälsa
Foodjunkie
4 dag
Man
Charlie Lindström
29 dag