Caroline Sandström

DIY – A KNITTED JUMPER

Ok – de senaste timmarna har jag ägnat mig åt stickning. Fick för mig imorse att jag skulle sticka en tröja och eftersom jag verkligen rå diggar att sticka kunde jag inte motstå att dra ner på stan och köpa garn. Ni får se resultatet så fort jag är klar. Kan ni gissa vilken tröja jag inspirerats av till färgerna?

Ok – the last hours I’ve been knitting which I have missed a lot. I got the idea to make a new jumper this morning so I went and bought some yarns. Can you guess where I found the inspiration from to pick theese colors?

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
Philip Conradsson
senaste
Home
Andrea Brodin
1 tim
Hälsa
Fannie Redman
1 tim
Creative
Flora Wiström
2 tim
Hälsa
Anja Forsnor
2 tim
Home
Sanna Fischer
2 tim
Mode
Emelie Wikström
2 tim
Lifestyle
Elin Johansson
2 tim
Creative
Linn Wiberg
3 tim
Hälsa
Josefines Yoga
3 tim
Hälsa
PT-Fia
4 tim
Creative
Sandra Beijer
4 tim
Creative
Sandra Hjort
4 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
4 tim
Man
Niklas Berglind
11 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
12 tim
Creative
Sara Edström
14 tim
Hälsa
Träningsglädje
15 tim
Lifestyle
Dasha Girine
16 tim
Man
Johan Hurtig
17 tim
Hälsa
Foodjunkie
18 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
19 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
19 tim
Mode
Petra Tungården
21 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
21 tim
Mode
Pamela Bellafesta
22 tim
Mode
Fanny Ekstrand
23 tim
Man
Kevin Triguero
1 dag
Home
Julia K
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Man
Martin Hansson
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Home
Amelia Widell
3 dag