Caroline Sandström

DIY – A KNITTED JUMPER

Ok – de senaste timmarna har jag ägnat mig åt stickning. Fick för mig imorse att jag skulle sticka en tröja och eftersom jag verkligen rå diggar att sticka kunde jag inte motstå att dra ner på stan och köpa garn. Ni får se resultatet så fort jag är klar. Kan ni gissa vilken tröja jag inspirerats av till färgerna?

Ok – the last hours I’ve been knitting which I have missed a lot. I got the idea to make a new jumper this morning so I went and bought some yarns. Can you guess where I found the inspiration from to pick theese colors?

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Hälsa
Foodjunkie
senaste
Hälsa
Anja Forsnor
2 tim
Mode
Pamela Bellafesta
3 tim
Creative
Sara Edström
5 tim
Home
Andrea Brodin
7 tim
Creative
Flora Wiström
7 tim
Mode
Fanny Ekstrand
7 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
8 tim
Hälsa
PT-Fia
9 tim
Creative
Sandra Hjort
11 tim
Hälsa
Josefines Yoga
11 tim
Creative
Sandra Beijer
11 tim
Lifestyle
Dasha Girine
11 tim
Home
Sanna Fischer
11 tim
Home
Amelia Widell
22 tim
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Man
Charlie Lindström
1 dag
Mode
Petra Tungården
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Home
Julia K
1 dag
Lifestyle
Tess Montgomery
1 dag
Man
Niklas Berglind
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Man
Kevin Triguero
1 dag
Hälsa
Träningsglädje
2 dag
Man
Johan Hurtig
3 dag
Man
Martin Hansson
4 dag
Lifestyle
Linn Herbertsson
4 dag
Mode
Emelie Wikström
11 dag
Hälsa
Raw Clarity
11 dag
Hälsa
Hanna Göransson
29 dag
Home
Daniella Dansson
1 mån