Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

BACK

 

 

 

 

Ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna men var verkligen så skönt att bara släppa allt. Har inte ens haft på mobilen när jag har varit borta. Nu är jag tillbaka i stan. Precis innan vi drog ut till landet letade jag igenom min garderob och hittade den här spetsklänningen i guld. Hade helt glömt bort att jag hade den. Älskar hur spetsen ligger längst med kanten. Till det körde jag min favorittröja så att klänningen blev till en kjol istället. Jag gillar verkligen när man blandar en stickad tröja till en mer uppstyrd kjol eller klänning. Älskar dessutom när man fyndar i sin egna garderob. Nä nu slänger jag på mig bygghandskarna. Det ska brytas upp golv hos killen.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt