GO SHORTY IT’S MY BIRTHDAY

WOHO! Idag fyller jag år och firar den här dagen på bästa sätt genom att hälsa dessa fantastiska tvillingarna välkomna till metromode.se – Joanna och Tilda! Vilken födelsedagspresent va! Nu ska jag bara umgås med min underbara familj och ha det riktigt gött i Göteborg.

-

Today is my b-day and I’m celebrating it by presenting metromode.se new rock star bloggers – THE TWINS Joanna and Tilda Fingal. What a present! Go check them out! Now I’m just going to hang with my family and totally enjoy this day and my stay in my hometown Gothenburg.

Bilden är snodd från Sarah

8 kommentarer
 • STORT GRATTIS SNYGGING!

  amanda r 2012-07-02 20:41:46
  • Tack alla för fina gratulationer! Puss på er!!

   caroline 2012-07-02 09:47:53
   • hipp hipp hurra på din dag! :)

    O du, tack! Nu verkar det funka! KRAM

    tilda 2012-07-02 08:32:19
    Visa alla kommentarer

    Det går inte längre att kommentera detta inlägg.