Caroline Sandström

GO SHORTY IT’S MY BIRTHDAY

WOHO! Idag fyller jag år och firar den här dagen på bästa sätt genom att hälsa dessa fantastiska tvillingarna välkomna till metromode.se – Joanna och Tilda! Vilken födelsedagspresent va! Nu ska jag bara umgås med min underbara familj och ha det riktigt gött i Göteborg.

-

Today is my b-day and I’m celebrating it by presenting metromode.se new rock star bloggers – THE TWINS Joanna and Tilda Fingal. What a present! Go check them out! Now I’m just going to hang with my family and totally enjoy this day and my stay in my hometown Gothenburg.

Bilden är snodd från Sarah

8 kommentarer
Visa alla kommentarer

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.

MAN
Martin Hansson
senaste
CREATIVE
Flora Wiström
23 min
LIFESTYLE
Fanny Staaf
23 min
LIFESTYLE
Dasha Girine
28 min
LIFESTYLE
Anna-Karin
29 min
MODE
Caroline Sandström
32 min
HÄLSA
Foodjunkie
1 tim
LIFESTYLE
Tess Montgomery
1 tim
HOME
Andrea Brodin
1 tim
MAN
Niklas Berglind
1 tim
HOME
Petra Tungården
2 tim
HÄLSA
PT-Fia
2 tim
MODE
Fanny Ekstrand
3 tim
LIFESTYLE
Linn Herbertsson
3 tim
CREATIVE
Sandra Beijer
5 tim
HOME
Daniella Dansson
5 tim
HÄLSA
Träningsglädje
7 tim
CREATIVE
Sara Edström
7 tim
CREATIVE
Sandra Hjort
7 tim
MAN
Kevin Triguero
14 tim
MAN
Charlie Lindström
15 tim
MODE
Hanna MW
18 tim
HOME
Sanna Fischer
18 tim
LIFESTYLE
Sanne Alexandra
18 tim
HOME
Julia K
18 tim
MAN
Philip Conradsson
19 tim
HOME
Isabelle Filling
20 tim
CREATIVE
Linn Wiberg
22 tim
MODE
Ellen Claesson
1 dag
HÄLSA
Hanna Göransson
1 dag
LIFESTYLE
Jennifer Åkerman
1 dag
HOME
Ida Carrol
3 dag