Caroline Sandström

GIVE IT TO ME GIVENCHY

Love at first sight. De där Givenchy bootsen från höstkollektionen är riktigt farliga. Har velat ha dem sedan jag såg dem första gången när Pre Fall kollektionerna visades upp. Ge mig! Snordyra såklart – men frukta ej – jag har hittat ett budget alternativ. Såg precis att Zara kommer in med dessa (på bilden längst ner) i höst och de är ju ändå rätt lika. Jag tror de kommer vara klockrena med shorts, en slapp t-shirt och en kavaj över det till sensommaren. Jag kommer slå till så nu får jag sitta snällt och vänta. Typiskt, jag som vill ha dem på en gång!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
Philip Conradsson
senaste
Man
Niklas Berglind
30 min
Hälsa
Anja Forsnor
53 min
Lifestyle
Linn Herbertsson
53 min
Man
Martin Hansson
59 min
Home
Julia K
1 tim
Hälsa
PT-Fia
1 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
2 tim
Home
Amelia Widell
2 tim
Lifestyle
Dasha Girine
2 tim
Mode
Fanny Ekstrand
3 tim
Creative
Sara Edström
3 tim
Mode
Emelie Wikström
5 tim
Creative
Sandra Beijer
5 tim
Creative
Flora Wiström
5 tim
Hälsa
Träningsglädje
5 tim
Home
Andrea Brodin
5 tim
Creative
Sandra Hjort
6 tim
Man
nycstreetjournal
13 tim
Hälsa
Foodjunkie
14 tim
Man
Kevin Triguero
14 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
15 tim
Hälsa
Fannie Redman
17 tim
Hälsa
Josefines Yoga
21 tim
Mode
Petra Tungården
22 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
23 tim
Man
Johan Hurtig
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Mode
Linn Eklund
2 dag
Creative
Linn Wiberg
2 dag
Man
Charlie Lindström
3 dag
Hälsa
Hanna Göransson
4 dag
Home
Daniella Dansson
5 dag
Hälsa
Raw Clarity
7 dag