Caroline Sandström

GIVE IT TO ME GIVENCHY

Love at first sight. De där Givenchy bootsen från höstkollektionen är riktigt farliga. Har velat ha dem sedan jag såg dem första gången när Pre Fall kollektionerna visades upp. Ge mig! Snordyra såklart – men frukta ej – jag har hittat ett budget alternativ. Såg precis att Zara kommer in med dessa (på bilden längst ner) i höst och de är ju ändå rätt lika. Jag tror de kommer vara klockrena med shorts, en slapp t-shirt och en kavaj över det till sensommaren. Jag kommer slå till så nu får jag sitta snällt och vänta. Typiskt, jag som vill ha dem på en gång!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
Martin Hansson
senaste
Creative
Flora Wiström
7 min
Creative
Sandra Beijer
8 min
Creative
Sandra Hjort
1 tim
Creative
Sara Edström
9 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
9 tim
Home
Julia K
10 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
10 tim
Hälsa
Josefines Yoga
11 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
11 tim
Man
Philip Conradsson
11 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
13 tim
Home
Andrea Brodin
13 tim
Man
Johan Hurtig
13 tim
Mode
Petra Tungården
13 tim
Man
Kevin Triguero
14 tim
Mode
Linn Eklund
15 tim
Lifestyle
Dasha Girine
17 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
18 tim
Man
Niklas Berglind
19 tim
Hälsa
Fannie Redman
19 tim
Hälsa
PT-Fia
21 tim
Hälsa
Anja Forsnor
22 tim
Man
nycstreetjournal
22 tim
Mode
Pamela Bellafesta
22 tim
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Mode
Emelie Wikström
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
2 dag
Creative
Linn Wiberg
3 dag
Man
Charlie Lindström
27 dag