Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Hälsa
Fannie Redman
senaste
Hälsa
Träningsglädje
4 tim
Home
Andrea Brodin
4 tim
Home
Amelia Widell
4 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
5 tim
Man
Kevin Triguero
7 tim
Mode
Petra Tungården
8 tim
Creative
Sandra Hjort
9 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
10 tim
Man
nycstreetjournal
10 tim
Home
Julia K
11 tim
Creative
Sara Edström
11 tim
Hälsa
Anja Forsnor
11 tim
Lifestyle
Fanny Staaf
13 tim
Creative
Sandra Beijer
14 tim
Creative
Linn Wiberg
14 tim
Mode
Pamela Bellafesta
14 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
15 tim
Hälsa
PT-Fia
16 tim
Mode
Fanny Ekstrand
17 tim
Man
Philip Conradsson
19 tim
Creative
Flora Wiström
19 tim
Man
Niklas Berglind
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Mode
Emelie Wikström
1 dag
Hälsa
Josefines Yoga
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
1 dag
Lifestyle
Dasha Girine
1 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Home
Sanna Fischer
2 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
2 dag
Man
Martin Hansson
3 dag
Home
Daniella Dansson
3 dag
Hälsa
Raw Clarity
4 dag
Man
Charlie Lindström
4 dag
Hälsa
Hanna Göransson
7 dag