Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

2 kommentarer
 • Hoppas håret blev fint :) Jag funderar också på att gå och fixa håret där de verkar så duktiga och jag är oftast missnöjd m min frisör. Är de värda priset och är det svårt att få tid? Vem är bäst? Gillar din blogg! Kram

  nea 2012-06-15 13:58:00
  • Jag är jättenöjd och tycker Corinne & Friends är grymma. Corinne som äger salongen färgar mitt hår och hon är helt fantastisk så kan verkligen rekommendera henna. De är fullbokat men ring in och kolla, de kan alltid klämma in en. Jag rekommenderar dem verkligen stark :) tack va kul att du gillar bloggen. Kram, ha en fin helg

   2012-06-15 14:19:20
  Visa alla kommentarer

  Det går inte längre att kommentera detta inlägg.