Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Creative
Sandra Hjort
senaste
Man
Kevin Triguero
6 tim
Man
nycstreetjournal
8 tim
Creative
Flora Wiström
9 tim
Mode
Pamela Bellafesta
9 tim
Home
Julia K
10 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
10 tim
Lifestyle
Dasha Girine
10 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
11 tim
Home
Amelia Widell
12 tim
Man
Philip Conradsson
12 tim
Hälsa
Träningsglädje
12 tim
Home
Andrea Brodin
12 tim
Mode
Petra Tungården
13 tim
Hälsa
Josefines Yoga
15 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
19 tim
Man
Martin Hansson
19 tim
Hälsa
Anja Forsnor
21 tim
Hälsa
PT-Fia
21 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
21 tim
Creative
Sandra Beijer
22 tim
Creative
Sara Edström
23 tim
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
3 dag
Man
Niklas Berglind
5 dag
Mode
Emelie Wikström
6 dag
Hälsa
Raw Clarity
6 dag
Man
Charlie Lindström
11 dag
Hälsa
Hanna Göransson
24 dag
Home
Daniella Dansson
1 mån