Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

2 kommentarer
 • Hoppas håret blev fint :) Jag funderar också på att gå och fixa håret där de verkar så duktiga och jag är oftast missnöjd m min frisör. Är de värda priset och är det svårt att få tid? Vem är bäst? Gillar din blogg! Kram

  nea 2012-06-15 13:58:00
  • Jag är jättenöjd och tycker Corinne & Friends är grymma. Corinne som äger salongen färgar mitt hår och hon är helt fantastisk så kan verkligen rekommendera henna. De är fullbokat men ring in och kolla, de kan alltid klämma in en. Jag rekommenderar dem verkligen stark :) tack va kul att du gillar bloggen. Kram, ha en fin helg

   2012-06-15 14:19:20
  Visa alla kommentarer

  Det går inte längre att kommentera detta inlägg.

  Home
  Daniella Dansson
  senaste
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  1 tim
  Mode
  Hanna MW
  2 tim
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  2 tim
  Home
  Andrea Brodin
  3 tim
  Man
  Kevin Triguero
  3 tim
  Creative
  Sandra Hjort
  3 tim
  Hälsa
  Foodjunkie
  5 tim
  Hälsa
  Anja Forsnor
  7 tim
  Lifestyle
  Fanny Staaf
  8 tim
  Hälsa
  Josefines Yoga
  9 tim
  Hälsa
  Fannie Redman
  9 tim
  Creative
  Sandra Beijer
  9 tim
  Home
  Sanna Fischer
  10 tim
  Man
  nycstreetjournal
  10 tim
  Hälsa
  PT-Fia
  10 tim
  Creative
  Flora Wiström
  11 tim
  Creative
  Linn Wiberg
  12 tim
  Hälsa
  Träningsglädje
  19 tim
  Hälsa
  Hanna Göransson
  20 tim
  Home
  Petra Tungården
  1 dag
  Home
  Amelia Widell
  1 dag
  Home
  Julia K
  1 dag
  Mode
  Pamela Bellafesta
  1 dag
  Lifestyle
  Dasha Girine
  1 dag
  Mode
  Ellen Claesson
  1 dag
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  1 dag
  Man
  Charlie Lindström
  1 dag
  Man
  Philip Conradsson
  2 dag
  Man
  Martin Hansson
  2 dag
  Mode
  Fanny Ekstrand
  2 dag
  Creative
  Sara Edström
  2 dag
  Lifestyle
  Jennifer Åkerman
  2 dag
  Hälsa
  Raw Clarity
  2 dag
  Man
  Niklas Berglind
  2 dag
  Lifestyle
  Anna-Karin
  3 dag
  Home
  Isabelle Filling
  5 dag