Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
Niklas Berglind
senaste
Hälsa
Foodjunkie
3 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
5 tim
Hälsa
Träningsglädje
5 tim
Creative
Flora Wiström
7 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
8 tim
Home
Andrea Brodin
9 tim
Mode
Petra Tungården
10 tim
Lifestyle
Elin Johansson
11 tim
Creative
Sara Edström
11 tim
Hälsa
PT-Fia
11 tim
Man
Kevin Triguero
11 tim
Mode
Pamela Bellafesta
11 tim
Hälsa
Josefines Yoga
11 tim
Home
Julia K
13 tim
Creative
Sandra Beijer
13 tim
Mode
Fanny Ekstrand
13 tim
Creative
Sandra Hjort
13 tim
Lifestyle
Dasha Girine
14 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
15 tim
Home
Sanna Fischer
15 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
16 tim
Man
Philip Conradsson
17 tim
Hälsa
Fannie Redman
18 tim
Hälsa
Anja Forsnor
19 tim
Mode
Emelie Wikström
19 tim
Creative
Linn Wiberg
20 tim
Man
Johan Hurtig
1 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
1 dag
Man
nycstreetjournal
2 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Mode
Linn Eklund
2 dag
Home
Amelia Widell
4 dag