Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Man
nycstreetjournal
senaste
Hälsa
Träningsglädje
1 tim
Creative
Sandra Hjort
1 tim
Creative
Sandra Beijer
1 tim
Man
Martin Hansson
6 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
7 tim
Mode
Emelie Wikström
9 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
10 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
10 tim
Home
Sanna Fischer
10 tim
Hälsa
Josefines Yoga
10 tim
Mode
Linn Eklund
11 tim
Hälsa
PT-Fia
11 tim
Home
Andrea Brodin
11 tim
Creative
Sara Edström
11 tim
Mode
Pamela Bellafesta
12 tim
Mode
Petra Tungården
13 tim
Home
Julia K
14 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
15 tim
Hälsa
Anja Forsnor
18 tim
Creative
Flora Wiström
18 tim
Lifestyle
Dasha Girine
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Man
Kevin Triguero
1 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
2 dag
Man
Niklas Berglind
2 dag
Man
Philip Conradsson
3 dag
Man
Johan Hurtig
3 dag
Mode
Fanny Ekstrand
4 dag
Hälsa
Foodjunkie
5 dag
Man
Charlie Lindström
30 dag