Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Creative
Sara Edström
senaste
Hälsa
Foodjunkie
9 min
Hälsa
PT-Fia
50 min
Creative
Sandra Beijer
53 min
Creative
Linn Wiberg
54 min
Hälsa
Josefines Yoga
1 tim
Creative
Flora Wiström
8 tim
Home
Amelia Widell
8 tim
Mode
Emelie Wikström
8 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
9 tim
Mode
Linn Eklund
10 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
11 tim
Home
Andrea Brodin
12 tim
Man
Charlie Lindström
12 tim
Man
Johan Hurtig
12 tim
Home
Julia K
14 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
14 tim
Home
Sanna Fischer
17 tim
Mode
Petra Tungården
17 tim
Creative
Sandra Hjort
18 tim
Hälsa
Anja Forsnor
18 tim
Hälsa
Träningsglädje
19 tim
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Man
Kevin Triguero
2 dag
Lifestyle
Dasha Girine
2 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Mode
Fanny Ekstrand
3 dag
Hälsa
Hanna Göransson
4 dag
Man
Niklas Berglind
4 dag
Man
Philip Conradsson
4 dag
Hälsa
Raw Clarity
7 dag
Home
Daniella Dansson
17 dag