Caroline Sandström

NEW HAIR COLOR

 

 

 

Idag ska jag färga håret hos Corinne & Friends. Jag har seriöst inte färgat håret sedan jag var 15. Okej jag färgade topparna ljusa för cirka 2-3 år sedan men efter det – nothing. Jag gillar egentligen inte att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd men jag är riktigt laddad inför dagens tid. Jag kommer köra en solblekt färgning/sligning och tänker mig något i stil med Erin’s look. Vad tror ni om det? Eller har ni några andra förslag? Huvudsaken är att det blir en skillnad för just nu behöver jag en förändring.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Home
Andrea Brodin
senaste
Creative
Sandra Hjort
45 min
Creative
Flora Wiström
47 min
Hälsa
PT-Fia
9 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
11 tim
Hälsa
Fannie Redman
12 tim
Home
Sanna Fischer
13 tim
Mode
Fanny Ekstrand
14 tim
Home
Julia K
14 tim
Home
Amelia Widell
14 tim
Mode
Emelie Wikström
15 tim
Man
Martin Hansson
15 tim
Creative
Linn Wiberg
17 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
18 tim
Lifestyle
Dasha Girine
18 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
19 tim
Man
Niklas Berglind
19 tim
Hälsa
Träningsglädje
20 tim
Hälsa
Anja Forsnor
21 tim
Creative
Sandra Beijer
21 tim
Mode
Pamela Bellafesta
23 tim
Man
Kevin Triguero
23 tim
Creative
Sara Edström
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Mode
Petra Tungården
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Hälsa
Josefines Yoga
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Man
Charlie Lindström
1 dag
Hälsa
Hanna Göransson
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Home
Daniella Dansson
2 dag
Hälsa
Foodjunkie
2 dag
Hälsa
Raw Clarity
5 dag